Strudel Jamur dan Keju Feta dengan Bayam

Strudel Jamur dan Keju Feta dengan Bayam

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
10 bagian

Malzemeler

  • bawang bombai potong kecil-kecil
    85 g
  • siung bawang putih
    2
  • minyak zaitun
    15 g
  • jamur (misalnya kancing, cremini, terompet, chanterelles), diiris
    340 g
  • garam sesuai selera
    ¼ sdt
  • bayam muda segar
    100 g
  • mentega tawar potong kecil-kecil
    30 g
  • filo pastry
    6 lembar
  • keju feta hancurkan
    55 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 bagian

Sodyum 179.9 mg
Protein 3.9 g
Kalori 630.7 kJ / 150.7 kcal
Yağ 8.9 g
Lif 1.2 g
Doymuş Yağ 2.5 g
Karbonhidrat 14.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster