Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Base de almendras y mousse de guayaba
- 130 g de almendras fileteadas
- 170 g de galletas María
- 120 g de mantequilla con sal, en cubos pequeños
- 21 g de grenetina en polvo
- 240 g de jugo de fruta (guayaba)
- 225 g de media crema
- 390 g de leche condensada
- 180 g de queso crema
- 500 g de guayaba, en mitades y sin semillas
- 1 cdita de esencia de vainilla
Ate de guayaba
- 7 g de grenetina en polvo
- 125 g de agua
- 100 g de jugo de naranja
- 300 g de ate de guayaba
- guayaba, fresca, en rebanadas, para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2073.9 kJ / 495.7 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 57.4 g
- Yağ
- 26.1 g
- Doymuş Yağ
- 12.2 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 242.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chorizo norteño
30 Min
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5h
Bolitas de nuez
30 Min
Pan de elote chorreado de gloria (Black Diamond)
1 godz. 30 min
Salsa martajada
50 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 godz. 30 min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1 godz. 20 min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 Min
Coyotas sonorenses (Black Diamond)
1 Std.
Pan de elote
2h
Mostachón de frutos rojos
1 godz. 30 min
Gelatina de mazapán
2h