Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Streusel
- 150 g Mehl
- 75 g Butter, kalt, in Stücken
- 75 g Zucker
- ¾ TL Zimt (isteğe bağlı)
Teig
- 125 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 75 g Zucker
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 380 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 1 Ei
- 75 g Butter, in Stücken
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 3 Eier, getrennt
- 2 Prisen Salz
- 100 g Zucker
- 200 g Schmand
- 250 g Quark
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- Zitronenschale, gerieben, von ½ unbehandelten Zitrone
- 375 g Heidelbeeren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1198 kJ / 286 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 90 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Rote-Grütze-Torte
5 godz. 30 min
Omas bester Mohnkuchen
1h
Erdbeer-Himmelstorte
5 Std.
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 godz. 30 min
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1 Std. 20 Min
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9h
Schmand-Ananas-Kuchen
7h
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3h
Zwetschgen-Eierlikör-Kuchen
1u. 45min
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1u. 10min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h