Cihazlar ve Aksesuarlar
Saus Jamur dan Krim Anggur Putih
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
600 gram
Malzemeler
-
jamur porcini kering12 g
-
air230 g
-
jamur portobelo, segar potong kecil-kecil100 g
-
mentega tawar dingin, potong kecil-kecil50 g
-
bawang merah potong menjadi dua60 g
-
anggur putih kering120 g
-
pasta kaldu ayam (lihat Kiat)1 sdt
-
krim kocok125 g
-
tepung terigu25 g
-
garam¼ - ½ sdt
-
lada hitam bubuk2 jumput
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 600 gram
Sodyum
1659 mg
Protein
13 g
Kalori
3971.3 kJ /
945.5 kcal
Yağ
87.6 g
Lif
3.9 g
Doymuş Yağ
56.8 g
Karbonhidrat
27 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Buku Masak Dasar
173 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Mode Pengental TM6
24 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Steak Sauce
Değerlendirme yok
Sambal Petis
25 dk
Sambal Ijo
20 dk
Sambal Kacang Mede
25 dk
Sambal Dadak
10 dk
Sambal Cibiuk
10 dk
Sambal Asam Udeung Aceh
10 dk
Sambal Kecap
10 dk
Selai Kacang
5 dk
Saus Béchamel Keju (TM6 - 1100 g)
Değerlendirme yok
Saus Béchamel Keju (TM6 - 600 g)
15 dk
Saus Choron (Béarnaise Tomat)
20 dk