Gluten-free Sponge Cake
TM6 TM5 TM31

Gluten-free Sponge Cake

4.4 (5 değerlendirme)

Malzemeler

  • oil, for greasing
  • 100 g millet (see tip)
  • 150 g white short grain rice (see tip)
  • 1 tsp gluten-free baking powder
  • 5 medium eggs
  • 200 g caster sugar

Besin Değeri
şuna göre 1 slice
Kalori
882.4 kJ / 210.9 kcal
Protein
5.7 g
Karbonhidrat
39.5 g
Yağ
3.3 g
Doymuş Yağ
1 g
Lif
0.9 g
Sodyum
78.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler