Bolo de chocolate intenso (sem glúten)

Bolo de chocolate intenso (sem glúten)

4.5 2 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 7sa 15 dk
12 doses

Malzemeler

Ganache e trufas
  • chocolate para culinária (64 % cacau), partido em pedaços (2 cm aprox.)
    200 g
  • natas c/ 30-40% de gordura
    150 g
  • brandy (isteğe bağlı) de ameixa
    10 g
  • cacau em pó
    1 c. sopa de
Bolo
  • chocolate para culinária (64 % cacau), partido em pedaços (2 cm aprox.)
    150 g
  • manteiga s/ sal cortada em pedaços, mais 1 c. chá p/ untar
    125 g
  • açúcar
    200 g
  • farinha de arroz
    150 g
  • ovos
    3
  • brandy (isteğe bağlı) de ameixa
    10 g
  • sal
    1 pitada de

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 51.8 mg
Protein 4.8 g
Kalori 1764.4 kJ / 421.7 kcal
Yağ 27.1 g
Lif 3.6 g
Doymuş Yağ 16 g
Karbonhidrat 40.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...