
Uyumlu sürümler
Rouleaux de rosbif fourrés à la mozzarella et à la tomate
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g de fines herbes fraîches (romarin, sauge, laurier)
- 1 gousse d'ail
- 1 ½ c. à café de sel
- ¾ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 900 - 1000 g d'aloyau de boeuf (en un seul morceau)
- 600 g d'eau
- 200 g de mozzarella en petits cubes (± 5 mm)
- 200 g de tomates épépinées, en petits dés (± 5 mm)
- 20 g de feuilles de basilic frais en fines lamelles (± 2 mm)
- 4 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de ciboulette fraîche et un peu plus pour la finition
- ¼ c. à café de poivre, fraichement moulu
- ½ c. à café de flocons de sel
- de l'eau
- 20 g de beurre
- 5 g de maïzena
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 419.7 kcal / 1756.2 kJ
- Protein
- 29.8 g
- Yağ
- 31.5 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g
- Lif
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Sodyum
- 1067.3 mg