Cotton soft Japanese cheesecake

Cotton soft Japanese cheesecake

4.7 9 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 45 dk
8 porsi

Malzemeler

  • mentega untuk mengoles
  • keju krim (cream cheese) suhu ruang, potong kecil-kecil
    250 g
  • minyak sayur
    80 g
  • gula kastor
    150 g
  • susu
    120 g
  • telur kuning dan telur dipisah, suhu ruang
    6
  • perasan sari lemon segar
    40 g
  • maizena
    60 g
  • air mendidih untuk memanggang
  • gula halus untuk taburan

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porsi

Sodyum 175.7 mg
Protein 8.7 g
Kalori 1581.3 kJ / 376.5 kcal
Yağ 26 g
Lif 0.2 g
Doymuş Yağ 10 g
Karbonhidrat 28.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster