![Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c2256c1941d8402db5c89163247d6ac1/Derivates/d14c357090384bd8d76ad30fe4bf0196ea6136a6.jpg)
Uyumlu sürümler
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mushroom Dashi Broth
- 450 g cremini mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh mushrooms, e.g. nameko, stems trimmed
- 60 g tamari sauce
- 2 ½ cinnamon sticks, toasted (see Tip)
- 85 g toasted coconut flakes
Dumpling Filling
- 1250 g water, divided
- 500 g kabocha squash, peeled, deseeded and cubed (2.5 cm)
- 30 g tamari sauce
- 15 g rice vinegar
- 15 g coconut oil
-
1 ½
tsp fresh ginger, grated, to taste
(isteğe bağlı)
veya 1 ½ tsp ginger paste, to taste (isteğe bağlı) - 15 g agave syrup (isteğe bağlı)
- 20 wonton wrapper, round (round)
-
microgreens
veya edible flowers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 36.6 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 979.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed rice
25 min
XO sauce
1 godz. 50 min
Ratatouille Galette (TM6)
1 godz. 30 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Chicken Mole Verde
Değerlendirme yok
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15h
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™) Metric
25 min
Egg Puffs
25 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Mexican Shots
5min
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
1 godz.
Versatile smooth soup
45 min