Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric

Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 10 dk
6 portions

Malzemeler

Mushroom Dashi Broth
  • cremini mushrooms
    450 g
  • water
    1420 g
  • kombu
    30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
  • fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed
    450 g
  • tamari sauce
    60 g
  • cinnamon sticks toasted (see Tip)
    2 ½
  • toasted coconut flakes
    85 g
Dumpling Filling
  • water divided
    1250 g
  • kabocha squash peeled, deseeded and cubed (2.5 cm)
    500 g
  • tamari sauce
    30 g
  • rice vinegar
    15 g
  • coconut oil
    15 g
  • fresh ginger, grated (isteğe bağlı) to taste
    1 ½ tsp
    1 ½ tsp ginger paste, to taste
  • agave syrup (isteğe bağlı)
    15 g
  • wonton wrapper, round (round)
    20
  • microgreens
    edible flowers

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 979.6 mg
Protein 10.9 g
Kalori 1104.3 kJ / 263.9 kcal
Yağ 10.4 g
Lif 3.6 g
Doymuş Yağ 8.2 g
Karbonhidrat 36.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...