Cihazlar ve Aksesuarlar
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 10 dk
6 portions
Malzemeler
Mushroom Dashi Broth
-
cremini mushrooms450 g
-
water1420 g
-
kombu30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed450 g
-
tamari sauce60 g
-
cinnamon sticks toasted (see Tip)2 ½
-
toasted coconut flakes85 g
Dumpling Filling
-
water divided1250 g
-
kabocha squash peeled, deseeded and cubed (2.5 cm)500 g
-
tamari sauce30 g
-
rice vinegar15 g
-
coconut oil15 g
-
1 ½ tsp ginger paste, to tastefresh ginger, grated (isteğe bağlı) to taste1 ½ tsp
-
agave syrup (isteğe bağlı)15 g
-
wonton wrapper, round (round)20
-
edible flowersmicrogreens
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
979.6 mg
Protein
10.9 g
Kalori
1104.3 kJ /
263.9 kcal
Yağ
10.4 g
Lif
3.6 g
Doymuş Yağ
8.2 g
Karbonhidrat
36.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Tarif
Kanada
Kanada
Bunları da beğenebilirsiniz...
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3sa 40 dk
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51sa 35 dk
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 dk
Strawberry Lemonade Mimosa
10 dk
Boosted Super Green Juice
10 dk
Shredded Lettuce
10 dk
Mini triple layer bundts
35 dk
Sparkling Pimm's® strawberry granita
24sa 20 dk
Sea Salt Caramel Cookies
24sa 50 dk
Floral Cordial
1sa 30 dk
Rustic bread
2sa
Spitzbuben (Metric)
1sa