Uyumlu sürümler
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mushroom Dashi Broth
- 450 g cremini mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh mushrooms, e.g. nameko, stems trimmed
- 60 g tamari sauce
- 2 ½ cinnamon sticks, toasted (see Tip)
- 85 g toasted coconut flakes
Dumpling Filling
- 1250 g water, divided
- 500 g kabocha squash, peeled, deseeded and cubed (2.5 cm)
- 30 g tamari sauce
- 15 g rice vinegar
- 15 g coconut oil
-
1 ½
tsp fresh ginger, grated, to taste
(isteğe bağlı)
veya 1 ½ tsp ginger paste, to taste (isteğe bağlı) - 15 g agave syrup (isteğe bağlı)
- 20 wonton wrapper, round (round)
-
microgreens
veya edible flowers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 36.6 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 979.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nut bolognese
35min
Curry potato soup
35min
Stir-fried noodles with vegetables
30 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Creamy Potato Salad
Nessuna valutazione
Cold Brew Olive Iced Coffee
5min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45min
Vegetable Stir Fry with Eggs and Rice (Hestan Cue™) Metric
40min
Orange couscous with steamed salmon
35min
Pasta with leek and ajvar
30 min
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Sautéing Red Pepper with Onions
Nessuna valutazione