
Uyumlu sürümler
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mushroom Dashi Broth
- 450 g cremini mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed
- 60 g tamari sauce
- 2 ½ cinnamon sticks toasted (see Tip)
- 85 g toasted coconut flakes
Dumpling Filling
- 1250 g water divided
- 500 g kabocha squash peeled, deseeded and cubed (2.5 cm)
- 30 g tamari sauce
- 15 g rice vinegar
- 15 g coconut oil
-
1 ½
tsp fresh ginger, grated to taste
(isteğe bağlı)
veya 1 ½ tsp ginger paste to taste (isteğe bağlı) - 15 g agave syrup (isteğe bağlı)
- 20 wonton wrapper, round (round)
-
microgreens
veya edible flowers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 263.9 kcal / 1104.3 kJ
- Protein
- 10.9 g
- Yağ
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 36.6 g
- Lif
- 3.6 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Sodyum
- 979.6 mg