Cihazlar ve Aksesuarlar
蒜苗炒烧肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜瓣3 个
-
食油20 克
-
烧肉 切成1公分条状300 克
-
蒜苗 切成3公分段5 小支
-
酱青2 茶匙
-
水20 克
-
绍兴花雕酒1 茶匙
-
糖½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
106 mg
Protein
22 g
Kalori
979 kJ /
234 kcal
Yağ
8 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
19 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
春节年菜庆团圆
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası