Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
牛油果酱
- 15 克 新鲜红辣椒 ,去籽切块
- 50 克 小红葱
- 10 克 芫荽 ,只取叶片
- 80 克 青柠汁
- 1 茶匙 塔巴斯科辣椒酱
- 1 茶匙 盐
- 400 克 牛油果(鳄梨), 熟透的,取果肉切块
青柠酱汁
- 10 克 新鲜香茅
- 10 克 新鲜红辣椒
- 10 克 芫荽
- 5 片 新鲜疯柑叶
- 100 克 小红葱
- 10 克 鱼露
- 100 克 青柠汁
- 60 克 蚝油
- 15 克 麻油
- 1 茶匙 伍斯特酱汁
- 30 克 特级初榨橄榄油
组合
- 8 个 扇贝肉, 大型
- 16 小支 芫荽, 只取叶片
- 1 茶匙 粗海盐 ,装饰用
- 1 茶匙 现磨黑胡椒粉 ,装饰用
- 20 克 炸葱 ,装饰用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 818 kJ / 195 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 7.6 g
- Yağ
- 16.6 g
- Lif
- 1.6 g