Cihazlar ve Aksesuarlar
牛肉汤(牛肉和牛骨)
Hazırlık 30 dk
Toplam 3sa 50 dk
3 罐
Malzemeler
-
300 - 400 克 牛肉, (约700克)(见要诀)牛腱,切片,带骨 (约700克)(见要诀)2 块
-
油30 克
-
洋葱 ,带皮,一切二120 克
-
蒜头 ,带皮2 颗
-
胡萝卜 ,切薄片(每片1厘米)100 克
-
芹菜根 ,切小块(每块2厘米)50 克
-
水1200 - 1400 克
-
盐1 - 1 ½ 茶匙
-
黑胡椒粒10 颗
-
多香果5 个
-
香叶1 - 2 片
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 罐
Sodyum
1046 mg
Protein
8 g
Kalori
402.3 kJ /
96 kcal
Yağ
8 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
1.3 g
Karbonhidrat
0 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
爱上TM6的烹饪模式
23 Tarif
Çin
Çin