牛肉汤(牛肉和牛骨)

牛肉汤(牛肉和牛骨)

Değerlendirme yok
Hazırlık 30 dk
Toplam 3sa 50 dk
3 罐

Malzemeler

  • 牛腱,切片,带骨 (约700克)(见要诀)
    2 块
    300 - 400 克 牛肉, (约700克)(见要诀)
  • 30 克
  • 洋葱 ,带皮,一切二
    120 克
  • 蒜头 ,带皮
    2 颗
  • 胡萝卜 ,切薄片(每片1厘米)
    100 克
  • 芹菜根 ,切小块(每块2厘米)
    50 克
  • 1200 - 1400 克
  • 1 - 1 ½ 茶匙
  • 黑胡椒粒
    10 颗
  • 多香果
    5 个
  • 香叶
    1 - 2 片

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 罐

Sodyum 1046 mg
Protein 8 g
Kalori 402.3 kJ / 96 kcal
Yağ 8 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 1.3 g
Karbonhidrat 0 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...