Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pane bianco per tramezzini
- 150 g di acqua
- 100 g di latte
- 15 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 50 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Burro aromatizzato
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 1 cucchiaino di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di burro morbido, a pezzi
Terminare la preparazione
- 180 g di cetriolo a fettine sottili
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2252.2 kJ / 538.3 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 68.2 g
- Yağ
- 26.6 g
- Doymuş Yağ
- 15.2 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 507.7 mg
Alternatif tarifler
Panini morbidi dolci
1hod. 30min
Focaccine morbide
3h 30 min
Grissini intrecciati alla paprika
2u. 30min
Crostini di pane al sesamo con salsa ai 2 pomodori
4 Std. 15 Min
Wraps con verdure e crema alle erbe (TM6)
45min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Piadina romagnola
15 phút
Focaccia a bastone
5h
Lingue croccanti
45min
Panini bovoli
4 Std.
Focaccia al latte
6hod. 30min
Focaccia millebolle
28h