Cihazlar ve Aksesuarlar
胶原蛋白汤底料
Hazırlık 5 dk
Toplam 8sa 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
鸡壳 (200 克),去油脂,切块(4公分)1 个
-
鸡脚 (凤爪) 去爪尖250 克
-
水2600 克
-
姜1 片
-
青葱1 小支
-
盐 ,适量调味1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
2012 mg
Protein
9 g
Kalori
301 kJ /
72 kcal
Yağ
3 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
火锅乐
11 Tarif
Uluslararası
Uluslararası