Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1700 g di acqua
- 400 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- olio extravergine di oliva, a piacere
- 200 g di pomodori datterino a metà
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 823.1 kJ / 196.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 39.4 g
- Yağ
- 2.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 497.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia genovese (TM6)
5h
Focaccia
6h
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Focaccia con le cipolle TM6
3 Std. 30 Min
Pizzette
3h 40min
Pane semplice
4h
Focaccia barese TM6
4h
Pane naan
3h 10min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pizza napoletana
9hod.