Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1700 g di acqua
- 400 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- olio extravergine di oliva, a piacere
- 200 g di pomodori datterino a metà
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 823.1 kJ / 196.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 39.4 g
- Yağ
- 2.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 497.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia a bastone
5h
Pandoro TM6
15ωρ. 15 λεπτ.
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Focaccine morbide
3h 30min
Focaccia genovese (TM6)
5h
Focaccia barese TM6
4h
Pinsa romana
5h
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Pizza napoletana
9 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h