菌菇腌菜
TM6 TM5 TM31

菌菇腌菜

5.0 (1 değerlendirme)

Malzemeler

  • 500 克 新鲜综合菇类 (如鸡油菌、牛肝菌、平菇),清洗过的(见要诀)
  • 150 克 洋葱 ,切片(每片约1厘米)
  • 1500 克 水
  • 1 茶匙 盐
  • 150 克 白醋,蒸馏 ,浓度10%
    veya 150 克 苹果醋
  • 10 克 盐
  • 10 克 糖
  • 4 片 干月桂叶
  • 12 颗 黑胡椒粒
  • 4 茶匙 芥末籽
  • 8 个 多香果

Besin Değeri
şuna göre 1 罐
Kalori
348.2 kJ / 83.2 kcal
Protein
5.2 g
Karbonhidrat
14.5 g
Yağ
1.6 g
Doymuş Yağ
0.3 g
Lif
3.4 g
Sodyum
1577.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler