菌菇腌菜

菌菇腌菜

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 6sa 30 dk
4 罐

Malzemeler

  • 新鲜综合菇类 (如鸡油菌、牛肝菌、平菇),清洗过的(见要诀)
    500 克
  • 洋葱 切片(每片约1厘米)
    150 克
  • 1500 克
  • 1 茶匙
  • 白醋,蒸馏 浓度10%
    150 克
    150 克 苹果醋
  • 10 克
  • 10 克
  • 干月桂叶
    4 片
  • 黑胡椒粒
    12 颗
  • 芥末籽
    4 茶匙
  • 多香果
    8 个

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 罐

Sodyum 1577.4 mg
Protein 5.2 g
Kalori 348.2 kJ / 83.2 kcal
Yağ 1.6 g
Lif 3.4 g
Doymuş Yağ 0.3 g
Karbonhidrat 14.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster