Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 克 卷心菜 ,切除菜芯较厚的内茎部分,切1-2大块可以放入进料口的大小
- 120 克 紫洋葱 ,大块或一切二,可以放入进料口的大小
- 150 克 胡萝卜 ,去皮,切去根部
- 100 克 青苹果 ,不去皮,垂直切块可以放入进料口的大小,去籽
- ½ 茶匙 盐 ,依个人口味调整
- 2 小撮 现磨黑胡椒粉 ,依个人口味调整
- 4 汤匙 美乃滋 ,依个人口味调整
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 609.3 kJ / 145.6 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 11.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 413.5 mg