Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Adonan
-
2 ¼
sdt ragi kering instan
veya 25 g ragi basah, remahan - 230 g air
- 10 g minyak sayur, tambahkan untuk menggoreng
- 2 sdm gula kastor
- ½ sdt garam laut halus (fine sea salt)
- 360 g tepung terigu serbaguna, tambahkan untuk taburan
Isian
- 10 g biji wijen
- 40 g kacang tanah, tanpa garam
- 50 g light brown sugar
- 60 g madu
- ½ sdt kayu manis bubuk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 potongan
- Kalori
- 1280 kJ / 304 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 8 g