Ayam Cabai Kering dengan Kentang

Ayam Cabai Kering dengan Kentang

3.0 5 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
6 porsi

Malzemeler

  • ayam dengan tulang, potong kecil-kecil (4-5 cm)
    600 g
  • kecap asin
    20 g
  • kecap hitam
    20 g
  • saus tiram
    30 g
  • gula
    10 g
  • siung bawang putih
    20 g
  • jahe segar iris-iris
    10 g
  • cabai kering direndam hingga lunak
    15
  • minyak wijen hitam, dipanggang
    30 g
  • kentang lunak (waxy) atau kering (floury), iris-iris
    200 g
  • maizena
    ¼ sdt
  • air
    2 sdm
  • daun bawang dicincang, untuk menghias
    1 tangkai

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porsi

Protein 24 g
Kalori 967 kJ / 231 kcal
Yağ 9 g
Karbonhidrat 16 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster