Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)

Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)

3.7 3 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 3sa
12 pieces

Malzemeler

Starter Dough
  • whole milk
    2 ½ oz
  • active dry yeast (1 package)
    2 ¼ tsp
  • sugar
    1 tsp
  • bread flour
    4 ½ oz
  • warm water to cover dough
Dough
  • sugar
    4 oz
  • lemon organic, zest only, no white pith
    1
  • orange organic, zest only, no white pith
    1
  • whole milk
    2 oz
  • unsalted butter room temperature
    2 ½ oz
  • large eggs
    2
  • active dry yeast (2 packages)
    4 tsp
  • orange flower water (see Variation)
    1 oz
  • bread flour plus extra to dust
    16 oz
  • salt
    1 pinch
Forming and Decorating
  • large egg whisked
    1
  • candied fruit, mixed to taste
    4 - 5 oz
  • sliced almonds
    1 oz
  • sugar (moistened with a few drops water)
    1 ½ oz

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 piece

Sodyum 53.3 mg
Protein 9.9 g
Kalori 1493.8 kJ / 357 kcal
Yağ 9 g
Lif 2.6 g
Doymuş Yağ 4 g
Karbonhidrat 60 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...