Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di cipolla a pezzi
- 50 g di burro
- 800 g di funghi porcini freschi a tocchetti
- 1400 - 1600 g di acqua
- 2 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 110 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 650.3 kJ / 155.4 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 11.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 179.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
2 Std. 30 Min
Zuppa di patate e funghi
20min
Salsa di pomodoro (Bimby Friend)
1h 20min
Pollo con gremolada di agrumi e purè di patate e topinambur (Bimy Friend)
1h
Gelato fior di latte
16h 25min
Bigoli con ragù di anatra
2 Std.
Vellutata di porri e patate (Bimby Friend)
1h
Banana Split
55min
Patè di melanzane con coulis di pomodori
2 Std.
Gelato di latticello al lampone e arancia
Değerlendirme yok
Frappè pesca, té verde e menta
10min
Aspic di verdure
8h