
Cihazlar ve Aksesuarlar
Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli
Hazırlık 50 dk
Toplam 8sa 50 dk
6 portions
Malzemeler
Lamb Soup
-
yellow onions (approx. 5 oz), cut into halves2
-
garlic bulb cut horizontally½
-
fresh thyme5 - 6 sprigs
-
lamb shoulder, bone in18 - 20 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
butternut squash peeled, cut into pieces21 oz
-
olive oil to drizzle
-
carrots cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
celery sticks cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
water plus extra to deglaze42 oz
-
dried bay leaves2
Butternut Squash Ravioli
-
pasta flour (type 00)11 oz
-
large eggs3
-
olive oil½ oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
soy sauce2 tbsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
water to boil ravioli
-
fresh thyme leaves to garnish
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
481 kcal /
2014 kJ
Protein
27 g
Yağ
20 g
Karbonhidrat
47 g
Lif
5.2 g
Doymuş Yağ
7 g
Sodyum
563 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Daily & Creative
30 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri