Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g fındık turp
- 1 taze soğan, parçalar halinde (yaklaşık 4 cm)
- 2 - 4 sap maydanoz yaprağı
- 3 - 4 sap dereotu yaprağı
- 500 g quark
- 100 g domates, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 20 g süt
- 2 - 3 tutam tuz
- ¼ tk karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 140 kJ / 33 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karamelize Beyaz Çikolata
18 Std.
Zencefilli Salata Sosu
10 Min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 Min
Ballı Armutlu Salata Sosu
Değerlendirme yok
Pancar Carpaccio
Değerlendirme yok
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Değerlendirme yok
Bearnez Sos
15 Min
Somon Tartar
10 Min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5 Min
Kremamsı bezelye çorbası
40 Min
Vegan Çedar Peyniri
3 godz. 10 min
Tempura Sebzeler
40 Min