Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g fındık turp
- 1 taze soğan, parçalar halinde (yaklaşık 4 cm)
- 2 - 4 sap maydanoz yaprağı
- 3 - 4 sap dereotu yaprağı
- 500 g quark
- 100 g domates, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 20 g süt
- 2 - 3 tutam tuz
- ¼ tk karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 140 kJ / 33 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hindistan Cevizi Yoğurdu
Ninguna valoración
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Ninguna valoración
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20 Min
Önceden Pişirilmiş Pirinç Unu
40 Min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 Min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 Min
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45 Min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 Min
'Eggnog' Konyak Likörü
15 Min
Yulaflı Sebze Köftesi
50 Min
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 Min
Kivili ve Zencefilli Smoothie
10 Min