Fisk- og melontartar

Fisk- og melontartar

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 20 dk
5 portioner

Malzemeler

  • persilleblade, friske
    3 kviste
  • skalotteløg halveret
    1
  • lime helst økologisk, vasket
    ½
  • torskefilet skåret i mindre stykker (ca. 3-4 cm). Fisken skal tidligere havde været frosset i 20-30 minutter
    400 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    40 g
  • salt
    ½ tsk med top
  • sort peber, friskkværnet
    2 - 3 knivspids
  • vandmelon skåret i tern (0,5 cm), plus ekstra til servering
    100 g
  • salatblade
    100 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 279.8 mg
Protein 15 g
Kalori 664.4 kJ / 158.8 kcal
Yağ 8.6 g
Lif 1.2 g
Doymuş Yağ 1.2 g
Karbonhidrat 5.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster