Cihazlar ve Aksesuarlar
Saus béarnaise
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
4 porsi
Malzemeler
-
bawang merah potong bagi dua50 g
-
tarragon, segar daun saja1 tangkai
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar (disarankan tarragon vinegar)1 sdm
-
mentega tawar potong kecil-kecil200 g
-
kuning telur4
-
garam1 sdt
-
lada hitam bubuk1 jumput
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 porsi
Protein
15 g
Kalori
7666 kJ /
1833 kcal
Yağ
192 g
Lif
0.9 g
Karbonhidrat
2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Buku Masak Dasar
173 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Steak Sauce
Değerlendirme yok
Sambal Petis
25 dk
Sambal Ijo
20 dk
Sambal Kacang Mede
25 dk
Sambal Dadak
10 dk
Sambal Cibiuk
10 dk
Sambal Asam Udeung Aceh
10 dk
Sambal Kecap
10 dk
Selai Kacang
5 dk
Saus Béchamel Keju (TM6 - 1100 g)
Değerlendirme yok
Saus Béchamel Keju (TM6 - 600 g)
15 dk
Saus Choron (Béarnaise Tomat)
20 dk