
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte (la veille)
- 200 g d'eau
- 3 g de levure boulangère fraîche
-
200
g de farine à pain (voir conseil)
veya 200 g de farine manitoba (voir conseil)
La pâte (le jour même)
- 120 g d'eau froide
-
200
g de farine à pain
veya 200 g de farine manitoba - 20 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
- 1 c. à café d'extrait de malt, liquide (isteğe bağlı)
- 8 g de sel
-
150
g de mozzarella de bufflonne en tranches
veya 150 g de mozzarella en tranches
La garniture
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour le finition
- 200 g de courgette en cubes (2 cm)
- 1 - 2 pincées de sel
- 200 g de tomates cerises coupées en deux
- 50 g de parmesan
- 3 - 4 feuilles de basilic frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 611.5 kcal / 2560.3 kJ
- Protein
- 22.3 g
- Yağ
- 23 g
- Karbonhidrat
- 74.8 g
- Lif
- 4.8 g
- Doymuş Yağ
- 9.5 g
- Sodyum
- 1060.5 mg