Cihazlar ve Aksesuarlar
李子覆盆子馅饼
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 25 dk
8 人份
Malzemeler
-
李子 去核,切成六块700 克
-
覆盆子 (新鲜的或冷冻的)300 克
-
红糖 (见要诀)1 ½ 汤匙
-
橙汁2 汤匙
-
自发面粉110 克
-
斯佩尔特小麦面粉 (见要诀)80 克
-
泡打粉1 茶匙
-
黄油 冷冻,切块(每块2-3厘米)90 克
-
肉桂粉1 茶匙
-
蛋2 颗
-
自发面粉 撒粉用
-
牛奶 涂抹用
-
稀奶油,含脂肪量35% 上菜用(可省略)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
167.2 mg
Protein
4.8 g
Kalori
729 kJ /
173.5 kcal
Yağ
5.5 g
Lif
4 g
Doymuş Yağ
2.8 g
Karbonhidrat
24.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
甜蜜的味道
61 Tarif
Çin
Çin