李子覆盆子馅饼

李子覆盆子馅饼

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 25 dk
8 人份

Malzemeler

  • 李子 去核,切成六块
    700 克
  • 覆盆子 (新鲜的或冷冻的)
    300 克
  • 红糖 (见要诀)
    1 ½ 汤匙
  • 橙汁
    2 汤匙
  • 自发面粉
    110 克
  • 斯佩尔特小麦面粉 (见要诀)
    80 克
  • 泡打粉
    1 茶匙
  • 黄油 冷冻,切块(每块2-3厘米)
    90 克
  • 肉桂粉
    1 茶匙
  • 2 颗
  • 自发面粉 撒粉用
  • 牛奶 涂抹用
  • 稀奶油,含脂肪量35% 上菜用(可省略)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 167.2 mg
Protein 4.8 g
Kalori 729 kJ / 173.5 kcal
Yağ 5.5 g
Lif 4 g
Doymuş Yağ 2.8 g
Karbonhidrat 24.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...