Cihazlar ve Aksesuarlar
培根芝士酥脆葵花籽面包条
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
14 个
Malzemeler
-
帕玛森奶酪 切小块100 克
-
高达乳酪(Gouda) 切小块70 克
-
面粉150 克
-
黄油 室温软化80 克
-
蛋黄1 颗
-
培根丁70 克
-
葵花籽40 克
-
干牛至叶1 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
蛋 在碗内打散,涂抹用1 颗
-
面粉 撒粉用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 个
Sodyum
178.3 mg
Protein
6.7 g
Kalori
715.4 kJ /
171 kcal
Yağ
11.9 g
Lif
0.6 g
Doymuş Yağ
6 g
Karbonhidrat
9.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
我是小小厨师
10 Tarif
Çin
Çin