Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rindfleischfüllung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 320 - 350 g Rindfleisch, ohne Knochen, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- 40 - 50 g Möhren, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ - ½ TL Majoran, getrocknet
Pierogi und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Öl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz und mehr zum Kochen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piroggen mit Fleischfüllung (Pierogi z mięsem)
1u. 45min
Butterkekse
50 min.
Knoblauch-Kartoffel-Puffer
45 min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5 godz. 15 min
Churros
45 min
Mini-Donuts
2sa 45 dk
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4sa 30 dk
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40 Min
Linsen-Apfel-Eintopf mit Schweinefleisch
55 Min
Spareribs mit süß-saurer Barbecue-Sauce
3h
Langos
1h 55min
Quarkbällchen
30 Min