山羊乳酪牛肉炸丸子

山羊乳酪牛肉炸丸子

Değerlendirme yok
Hazırlık 45 dk
Toplam 9sa 20 dk
40 块

Malzemeler

  • 烟熏牛肉(cecina) 切碎(见要诀)
    150 克
  • 橄榄油
    20 克
  • 黄油
    60 克
  • 洋葱 切小块
    40 克
  • 面粉
    160 克
  • 牛奶
    800 克
  • ½ 茶匙
  • 新鲜山羊乳酪 ,切成小块
    150 克
  • 面包糠
    300 - 400 克
  • 在碗内打散
    2 - 3 颗
  • 油炸用蔬菜油
    500 - 600 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 块

Sodyum 182.8 mg
Protein 4.1 g
Kalori 514 kJ / 123 kcal
Yağ 7.5 g
Lif 0.2 g
Doymuş Yağ 7.5 g
Karbonhidrat 1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...