Cihazlar ve Aksesuarlar
山羊乳酪牛肉炸丸子
Hazırlık 45 dk
Toplam 9sa 20 dk
40 块
Malzemeler
-
烟熏牛肉(cecina) 切碎(见要诀)150 克
-
橄榄油20 克
-
黄油60 克
-
洋葱 切小块40 克
-
面粉160 克
-
牛奶800 克
-
盐½ 茶匙
-
新鲜山羊乳酪 ,切成小块150 克
-
面包糠300 - 400 克
-
蛋 在碗内打散2 - 3 颗
-
油炸用蔬菜油500 - 600 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 块
Sodyum
182.8 mg
Protein
4.1 g
Kalori
514 kJ /
123 kcal
Yağ
7.5 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
7.5 g
Karbonhidrat
1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then. Now. Always.
50 Tarif
Çin
Çin