Cihazlar ve Aksesuarlar
奧地利皇家葡萄乾煎餅
Hazırlık 30 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
蛋 (約53-63克)5 顆
-
鹽1 小撮
-
牛奶150 克
-
糖60 克
-
麵粉120 克
-
自製香草糖5 - 10 克
-
檸檬皮屑2 茶匙
-
奶油,有鹽或無鹽2 大匙
-
葡萄乾2 大匙
-
冰糖粉 裝飾用2 大匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
12.8 g
Kalori
1755.3 kJ /
419.5 kcal
Yağ
17.3 g
Lif
1.2 g
Karbonhidrat
52.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
過去、現在、始終如一
50 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
味噌奶油蒸鮭魚和海帶芽豆腐味噌湯
Değerlendirme yok
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Değerlendirme yok
炒花椰菜起司熱壓三明治
Değerlendirme yok
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Değerlendirme yok
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Değerlendirme yok
義大利鮭魚方餃
Değerlendirme yok
西班牙國王餅
Değerlendirme yok
波蘭豬肉水餃
Değerlendirme yok
俄羅斯酸黃瓜湯
Değerlendirme yok
墨西哥茄汁辣醬烤蛋
Değerlendirme yok
紅鳳暖沙拉
Değerlendirme yok
雞蛋豆腐
5sa 10 dk