Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 克 油
- 1 根 京葱, 切小段(约80克)
- 20 克 姜, 切片
- 3 粒 蒜头
- 3 粒 八角
- 1 块 桂皮
- 5 个 干红辣椒
- 500 克 牛腩, 切小块(3×3厘米)
- 1 汤匙 老抽
- 1 汤匙 生抽
- 1 茶匙 料酒
- 2 茶匙 盐
-
1
茶匙 糖
veya 10 克 冰糖 - 1200 克 水
- 300 克 番茄, 切块
- 300 克 粗面条
- 50 克 生菜
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 3104 kJ / 742 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 6.7 g