Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g løk, delt i to
- 60 g gulrot, delt i biter (3 cm)
- 100 g purreløk, delt i biter (3 cm)
- 100 g sellerirot, delt i biter (3 cm)
- 100 g lufttørket kjøtt, type Bündnerfleisch, delt i strimler (2 cm)
- 30 g smør
- 80 g byggryn
- 900 g vann
- 2 grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)
- 100 g fløte, krem, 30-40% fett
- 1 klype salt, juster etter smak
- 1 klype pepper, malt, juster etter smak
- ½ bunt flatbladet persille, fersk (ca. 10 g), kun blader, finhakket
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsjon
- Kalori
- 1137 kJ / 273 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 17 g