Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 uova
- 3 tuorli
- 200 g di zucchero
- 200 g di Marsala
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di olio di mandorla
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1189 kJ / 284 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 28.1 g
- Yağ
- 13.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa verde "Bagnet"
15min
Semifreddo mandorlato
8h 20 min
Gelato allo zabaione
10 Std. 20 Min
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5u. 45min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min
Zabaione
15min
Fonduta con tartufo bianco
2h 20 min
Gelato alle castagne
10u. 30min
Fonduta
8h 20 min
Mini bonet
2u.
Gelato alla crema
10h 15min
Bonèt
2u.