Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 3 uova
- 3 tuorli
- 200 g di zucchero
- 200 g di Marsala
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di olio di mandorla
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1094.7 kJ / 261.6 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 15.2 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 55.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema inglese
15 phút
Zabaione
15 phút
Gelato allo zabaione
10 Std. 20 Min
Coppette di crema pasticcera alle castagne
30min
Mini bonet
2h
Panna cotta ai mirtilli
6hod. 30min
Crema di Cogne
15 phút
Panna cotta
6hod. 30min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Zabaione allo spumante
15 phút
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5h 45min
Semifreddo mandorlato
8 Std. 20 Min