
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Raspberry Confit
- 12 oz fresh raspberries
- 1 tbsp lemon juice
- 1 oz sugar
- ¾ tsp pectin
Almond Cake
- 6 oz almond paste softened
- 6 oz unsalted butter diced, room temperature
- 6 oz sugar
- 4 ½ oz almond flour
- 6 oz sour cream
- 3 large eggs
- 1 tbsp baking powder
- ⅛ tsp salt
White Chocolate Rose Water Vanilla Mousse
- 2 sheets gelatin, silver grade
- ice water to cover
-
6
oz white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
veya 6 oz white chocolate 35%, high quality chips or chunks - 1 vanilla bean
- 2 oz whole milk
- 16 oz heavy whipping cream divided
- 1 - 2 tsp rose water to taste
Mirror Glaze
- 8 oz water plus 6 tbsp to soak gelatin powder
-
1
tbsp gelatin powder, unflavored
veya 4 ½ sheets gelatin, silver grade (see Tip) - 6 oz sugar
- 2 tsp glucose (see Tip)
- 5 ½ oz heavy whipping cream
-
5 ½
oz white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
veya 5 ½ oz white chocolate 35% high quality chips or chunks - 1 - 3 tsp gel food coloring red, to desired tint
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 591 kcal / 2473 kJ
- Protein
- 7 g
- Yağ
- 42 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Lif
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Sodyum
- 155 mg