Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 - 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
veya 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di forza (manitoba)
- 10 g di sale + q.b.
- 650 g di patate pelate e fette sottili (1-2 mm)
- 1 - 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 106.5 g
- Yağ
- 19.3 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia alle cipolle
2sa 20 dk
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Calzone
2h 50min
Focaccia pugliese
1sa 10 dk
Fagotto napoletano
2h 15 min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1sa 30 dk
Focaccia alle olive
2sa
Focaccia di patate
2h 50min
Focaccine fantasia
2h 5 min
Focaccia con salsiccia
1h 50 min
Focaccia a sorpresa
2sa