Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 - 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
veya 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di forza (manitoba)
- 10 g di sale + q.b.
- 650 g di patate pelate e fette sottili (1-2 mm)
- 1 - 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 106.5 g
- Yağ
- 19.3 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50min
Fagotto napoletano
2sa 15 dk
Focaccine fantasia
2 Std. 5 Min
Focaccia con salsiccia
1h 50min
Focaccia alle olive
2h
Rotolo funghi e peperoni
2sa 15 dk
Focaccia di patate
2óra 50p
Focaccia a sorpresa
2h
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Focaccia barese
2h 55min
Pizzette marinare
1h 35min
Calzone
2óra 50p