Cihazlar ve Aksesuarlar
Soppsuppe
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 porsjoner
Malzemeler
-
sjampinjonger, ferske100 g
-
gul løk (ca. 120 g),delt i fire1
-
smør, usaltet delt i terninger40 g
-
glutenfri melblanding (se tips)30 g
-
vann1000 g
-
kyllingbuljongpaste (se tips)1 ss
-
salt¼ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
laurbærblad, tørket1
-
brun sopp, fersk delt i fire100 g
-
shiitake sopp, fersk delt i fire50 g
-
gressløk, fersk finhakket, til pynt
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsjon
Sodyum
892 mg
Protein
3.2 g
Kalori
549 kJ /
130.8 kcal
Yağ
9 g
Lif
2.1 g
Doymuş Yağ
5.6 g
Karbonhidrat
7.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Glutenfri mat
94 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Rensende thaisuppe
25 dk
Kremet aspargessuppe
Değerlendirme yok
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Değerlendirme yok
Misosuppe
Değerlendirme yok
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Değerlendirme yok
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Değerlendirme yok
Kremet ertesuppe
40 dk
Kikertsuppe (Revithia)
Değerlendirme yok
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Değerlendirme yok
Kremet fiskesuppe
45 dk
Betasuppe
30 dk
Fattigmann "aspargessuppe"
50 dk