Glutenfritt surdeigsbrød

Glutenfritt surdeigsbrød

Değerlendirme yok
Hazırlık 1sa 20 dk
Toplam 192sa 20 dk
15 skiver

Malzemeler

Glutenfri surgdeigstarter
  • bokhvetemel pluss ekstra 150 g etter behov
    200 g
  • vann, filtrert (varmt), pluss ekstra 210 g etter behov
    280 g
Glutenfritt surdeigsbrød
  • matlagingsspray, olivenolje til smøring
  • brunt rismel (se tips)
    240 g
  • bokhvetemel (se tips)
    180 g
  • pilerotmel
    70 g
  • chiafrø, hvite
    40 g
  • xanthan gum
    1 ss
  • salt
    1 ½ ts
  • rårørsukker
    2 ts
  • egg
    2
  • vann, varmt pluss ekstra 700 g til steking
    300 g
  • cider eddik
    1 ss

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 skive

Sodyum 239.6 mg
Protein 5.7 g
Kalori 678.3 kJ / 161.5 kcal
Yağ 2.8 g
Lif 3.6 g
Doymuş Yağ 0.5 g
Karbonhidrat 25.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster