Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 225 g massa-mãe descarte (sem ter sido refrescado)
- 135 g água à temperatura ambiente
- 310 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de fermento de padeiro seco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 3247 kJ / 776 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 161 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 1169 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rissóis de atum
2 Std.
Pão branco
15 Std.
Pão de lavrador
16 godz. 15 min
Rissóis de camarão
1h 30min
Pão rústico
2 Std.
Massa de pizza
1 Std.
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão Venezia
17h 10min
Pastéis de carne picada e beringela marinada
Değerlendirme yok
Baguetes
15 Std.
Bacalhau com “natas”
50 Min
Lasanha bolonhesa com massa fresca
35min