sous-vide慢煮鸡胸肉

sous-vide慢煮鸡胸肉

4.4 5 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 55 dk
4 人份

Malzemeler

  • 去皮鸡胸肉排 (每个180-200克,2-3厘米厚)
    4 块
  • 白葡萄酒
    10 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 橄榄油
    10 克
  • 1 小撮
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1200 克
  • 柠檬汁
    30 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 90.8 mg
Protein 32.3 g
Kalori 585.8 kJ / 140.3 kcal
Yağ 1 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 0.3 g
Karbonhidrat 0 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...