Cihazlar ve Aksesuarlar
sous-vide慢煮鸡胸肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 55 dk
4 人份
Malzemeler
-
去皮鸡胸肉排 (每个180-200克,2-3厘米厚)4 块
-
白葡萄酒10 克
-
蒜头3 瓣
-
橄榄油10 克
-
盐1 小撮
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1200 克
-
柠檬汁30 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
90.8 mg
Protein
32.3 g
Kalori
585.8 kJ /
140.3 kcal
Yağ
1 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
0.3 g
Karbonhidrat
0 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
慢煮美味
30 Tarif
Çin
Çin
灵感每一刻
167 Tarif
Çin
Çin