Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mürbeteig
- 100 g Butter, kalt, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mehl
- 30 g Zucker
- 65 g Wasser, kalt
- 1 Prise Salz
Belag
- 70 g Zucker
- 1 Zitrone, unbehandelt, Saft ausgepresst und Schale dünn abgeschält
- 500 g Schmand
- 1 Ei
- 20 g Speisestärke
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Dose Aprikosen, halbiert, (Abtropfgew. 450 g), abgetropft, Saft aufgefangen
- 70 g Aprikosenkonfitüre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 1.1 g
Alternatif tarifler
Rhabarber-Sahne-Kuchen
4 godz. 15 min
Himbeer-Quark-Streusel
7 Std. 20 Min
Rahmkuchen
9h 25 min
Käsekuchen
1h 30min
Apfelkuchen
1h
Birnen-Nuss-Kuchen
1h 45min
Apfel-Schmand-Torte
2h
Rhabarber-Mandel-Torte
4 Std. 30 Min
Topfentorte mit Birnen
4 Std. 30 Min
Blaubeer-Mascarpone-Torte
3h 10min
Apfel-Käsekuchen
1 godz. 40 min
Apfelrahmkuchen
1 godz. 50 min