Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di latte
-
25
g di lievito di birra fresco
veya 2 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
10
g di zucchero
veya 10 g di malto di orzo - 200 g di acqua
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 600 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 1 cucchiaio di sale
Farcitura
- 45 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di cipolle bianche pulite a fette
veya 200 g di cipolle rosse pulite a fette - 50 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Karbonhidrat
- 80.7 g
- Yağ
- 17.5 g
Alternatif tarifler
Focaccia con patate e rosmarino
2 Std. 35 Min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Focaccia alle olive
2h
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Pizzette alle erbe aromatiche
1 godz. 35 min
Focaccia primavera
3h
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Focaccia al profumo di timo
1 Std. 55 Min
Focaccia al latte
6h 30min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h