Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di patate pelate e a pezzi (circa 2-3 cm)
- 250 g di acqua
-
25
g di lievito di birra fresco
veya 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato (circa 10 g) -
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo - 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di farina di forza (manitoba)
- 150 g di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino di sale
- 2 spicchi di aglio (isteğe bağlı)
- 20 pomodorini ciliegia a metà
- 1 pizzico di origano secco
- 1 cucchiaio di sale grosso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Karbonhidrat
- 104.1 g
- Yağ
- 13.7 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35 min
Focaccia croccante
2j 10 menit
Calzone
2 Std. 50 Min
Focaccine fantasia
2j 5 menit
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50min
Focaccia a sorpresa
2j
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 Min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Taralli pugliesi
1 Std. 15 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Focaccia barese
2h 55 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20 min