Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di patate pelate e a pezzi (circa 2-3 cm)
- 250 g di acqua
-
25
g di lievito di birra fresco
veya 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato (circa 10 g) -
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo - 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di farina di forza (manitoba)
- 150 g di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino di sale
- 2 spicchi di aglio (isteğe bağlı)
- 20 pomodorini ciliegia a metà
- 1 pizzico di origano secco
- 1 cucchiaio di sale grosso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Karbonhidrat
- 104.1 g
- Yağ
- 13.7 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 Min
Focaccia barese
2h 55 min
Focaccia ai cereali
2h 5 min
Focaccia alle olive
2h
Focaccia croccante
2h 10 min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Focaccia a sorpresa
2h
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30 min
Taralli pugliesi
1 godz. 15 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Pizzi leccesi
6 godz.