Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (circa 8 g) - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 3 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
- 2 - 3 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di origano fresco o secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1035 kJ / 247.4 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 39.6 g
- Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza ai peperoni
1sa 55 dk
Pizza quattro stagioni
1 godz. 30 min
Pizza alle verdure
2u. 5min
Pizza alla romana
1h 40min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Pizza al salmone
1h 15min
Pizza alle zucchine
1 godz. 45 min
Pizzette marinare
1h 35 min.
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30min
Pizza diavola
1 godz. 45 min
Pizza New York style
3 Std. 50 Min
Pizza Margherita e basilico
2 godz. 10 min