Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g manteiga sem sal, mais q. b. para untar
- 230 g leite
- 60 g leite de coco
- 50 g açúcar
-
15
g fermento biológico fresco
veya 2 c. chá de fermento biológico seco granulado - 400 g farinha de trigo, mais q. b. para enfarinhar
- 1 ovo
- ½ c. chá de sal
- 250 g leite condensado
- 120 g coco seco ralado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 389 kJ / 93 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 8 mg
Alternatif tarifler
Pavê de morango
2h 45min
Pamonha
1h 40min
Biscoito goiabinha
45min
Coxinha de frango
1h 45min
Massa para coxinha
30min
Pastel de carne
3h 15min
Pão de batata recheado
1 Std. 25 Min
Esfiha de carne fechada
2 Std. 20 Min
Requeijão Cremoso
1 Std. 30 Min
Molho vinagrete
15 Min
Bolo de pamonha doce
55 min
Pasta de cebola e alho
15 Min