Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g manteiga sem sal, mais q. b. para untar
- 230 g leite
- 60 g leite de coco
- 50 g açúcar
-
15
g fermento biológico fresco
veya 2 c. chá de fermento biológico seco granulado - 400 g farinha de trigo, mais q. b. para enfarinhar
- 1 ovo
- ½ c. chá de sal
- 250 g leite condensado
- 120 g coco seco ralado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 389 kJ / 93 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 8 mg
Alternatif tarifler
Cajuzinho
1 Std. 30 Min
Bolo de fubá com iogurte e goiabada
1 Std. 10 Min
Canjica
13 Std. 35 Min
Pudim de leite condensado
4 Std.
Biscoito goiabinha
45 Min
Creme de milho verde
25 Min
Polenta
40 Min
Pastel de carne
3hod. 15min
Pão de batata recheado
1 Std. 25 Min
Esfiha de carne fechada
2 Std. 20 Min
Requeijão Cremoso
1 Std. 30 Min
Bolo de pamonha doce
55 Min