Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 385 g d'eau
- 625 g de farine tout usage
- 5 c. à thé de levure instantanée sèche
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 pincée de sucre
- 1 c. à thé sel
La finition
- 85 g d'huile d'olive extra vierge
- 85 g d'eau
- 1 ½ c. à thé de flocons de sel de mer
- 2 brins de romarin frais feuilles seulement, à saupoudrer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 878.7 kJ / 210 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 30.4 g
- Yağ
- 7.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 324.1 mg
Alternatif tarifler
Pain au lait (TM5/6 Metric)
2 godz. 20 min
Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30min
Coupes de granola enrobées de chocolat
1h 5min
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55 min
Biscuits au pain d'épice au chocolat (métrique)
2 godz. 15 min
Pâté chinois
1 godz. 30 min
Pain artisanal (Betty) Métrique
4sa 35 dk
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4sa 40 dk
Limonade maison (TM5/6 Metric)
10 min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 min
Pâte à pizza (TM5/6 Metric)
1 godz.
Sorbet aux fruits (TM6 Metric)
5 min