Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggenteig
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 2 TL Salz
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z. B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 220 g Wasser
- 10 g Weißweinessig
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- Öl zum Einfetten
- 100 g Gouda, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 200 g Katenschinkenwürfel
- 1 rote Zwiebel, in Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2108 kJ / 503 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauerteigpizza mit Porree und Coppa
2h
Vier-Käse-Pizza
1 godz. 40 min
Käse-Kräuter-Knäuel
3h
Dinkel-Honig-Ringe
17 Std. 40 Min
Pizza mit Kartoffeln, Pilzen und Bratwurst
3 Std. 50 Min
Ale Brötchen
1 godz. 40 min
Sizilianischer Nudelschnecken-Auflauf
6h 30min
Würziger Rahmfladen mit Kabanossi
6h 30min
Schnelle Zwiebelfladen
1h 20 min
Quarkbällchen mit Zimtzucker
30 min
Flammkuchen mit Kartoffelcreme und Speck
1h
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2h