Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggenteig
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 2 TL Salz
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z. B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 220 g Wasser
- 10 g Weißweinessig
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- Öl zum Einfetten
- 100 g Gouda, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 200 g Katenschinkenwürfel
- 1 rote Zwiebel, in Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2108 kJ / 503 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rumänische Frischkäsewecken
2h
Käse-Kräuter-Knäuel
3h
Flammkuchen mit Kartoffelcreme und Speck
1h
Grießklößchen-Suppe
1h
Buchteln mit Kokosglasur
1h 15min
Quarkpfannkuchen
35min
Laugen Croissants
1h
Schnelle Zwiebelfladen
1h 20min
Laugenbrötchen mit Sesam
24 Std.
Crêpes à l'orange
1h
Pinsa classico
12 godz. 50 min
Buchteln mit Pflaumenkompott
1h 45 min