Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggenteig
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 2 TL Salz
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z. B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 220 g Wasser
- 10 g Weißweinessig
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- Öl zum Einfetten
- 100 g Gouda, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 200 g Katenschinkenwürfel
- 1 rote Zwiebel, in Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2108 kJ / 503 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orangen-Schmand-Pfannkuchen mit Salz-Karamell-Sauce
45 dk
Kräuterschiffchen aus Quark-Öl-Teig
1h 30min
Pfannkuchenschnecken mit Spargel
2h
Spinat-Speck-Pfannkuchen
1h 20min
Blintzes mit Heidelbeerquark
35 dk
Crêpes mit Lachs-Frischkäse-Füllung
1sa
Pizza mit Kartoffeln
1h 30min
Versunkener Apfel-Zwieback-Kuchen
3h
Pfannkuchen
20min
Sauerteigpizza mit Porree und Coppa
2h
Schnelle Zwiebelfladen
1h 20min
Sizilianischer Nudelschnecken-Auflauf
6 Std. 30 Min