Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Streusel
- 150 g Mehl
- 60 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 80 g Butter, kalt, in Stücken
Teig
- 100 g Milch
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 30 g Zucker
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eier
- 500 g Mehl
- 3 Prisen Salz
Quarkfüllung und Fertigstellung
- 250 g Quark, 20% Fett
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 20 g Speisestärke
- 2 Eier
- 450 g rote Johannisbeeren
- Puderzucker zum Bestäuben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1722 kJ / 412 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 198 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1 godz. 20 min
Erdbeer-Streusel-Taler
2 godz. 20 min
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2 godz. 20 min
Rosinenschnecken
2 godz. 20 min
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3h
Streuseltaler
1h 40min
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2h 50min
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9 Std.
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1 godz. 30 min
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2h
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3h
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h