Cihazlar ve Aksesuarlar
午餐肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa
3 人份
Malzemeler
-
去皮五花肉 切2x2厘米块,提前冷冻1-2小时500 克
-
玉米淀粉50 克
-
低筋面粉30 克
-
水780 克
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
-
料酒10 克
-
生抽15 克
-
蚝油15 克
-
糖3 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
油 涂抹用适量
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
348.7 mg
Protein
17.2 g
Kalori
3016.7 kJ /
721.7 kcal
Yağ
61.6 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
20.5 g
Karbonhidrat
24.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一起火锅吧
10 Tarif
Çin
Çin