Cihazlar ve Aksesuarlar
牛肉丸
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
1 完整食谱
Malzemeler
-
牛肉块,去筋 切3x3厘米,冷冻2小时,建议选用牛后腿肉500 克
-
冰水100 克
-
蚝油1 汤匙
-
鱼露15 克
-
盐5 克
-
木薯淀粉50 克
-
水1600 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 完整食谱
Sodyum
4651.1 mg
Protein
106.7 g
Kalori
3044 kJ /
739 kcal
Yağ
10 g
Doymuş Yağ
2.5 g
Karbonhidrat
54.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一起火锅吧
10 Tarif
Çin
Çin